Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yanı keşik yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha ziyade mazarrat vermesi önlenir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy dumanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak kapının çabucak açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde yangın kapısı tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Binanın tipine ve tasarrufına ilgilı olarak, yangın kapısının lüzumlu dayanıklılık süresi belirlenmelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa harbi oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Özel kanun ve yönetmelikle müdafaa altına kurallara tam olarak düzen temin etmek hem maddi hem de içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar marifetiyle denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli düzlem oluşturur.

Report this wiki page